Sådan virker det

Vi overvåger og holder din WordPress hjemmeside up-to-date, så slipper du for at skulle bekymre dig om at skulle beskytte dig mod hacker angreb og andet. Hos os er din hjemmeside i sikre hænder, og du kan bruge tiden på noget bedre end at bekymre dig om din hjemmeside.

Faste eller ad hoc opgaver

Måske har du de samme opgaver som skal laves hver måned. Vi har en liste over typiske opgaver vi kan udføre for dig, her er du velkommen til at vælge mellem dem. Du kan se dem alle sammen her.

Vi planlægger sammen med dig hvordan vores samarbejde skal være. Vi aftaler blandt andet hvilke opgaver du gerne vil have udført fast, hver måned samt hvilke opgaver der skal komme hver anden eller tredje måned.

Ikke alle opgaver…

Det er ikke alle opgaver vi kan lave. Eksempelvis laver vi ikke hele hjemmesider eller webshop løsninger. Dette skyldes at vi  vil fokusere på at lave de hverdagsopgaver som mange hjemmesideejere ikke får lavet eller bliver frustrerede over hver eneste gang de skal laves. En opgave tager typisk 30 minutter og vi har lavet en liste af de mest almindelige opgaver vi udfører her.

Har du en opgave du gerne vil have udført så tag kontakt til os, vi er meget fleksible og vi vil altid gerne udvide vores opgave liste med nye opgaver.

For at vi kan løse vores opgave på bedste måde og holde prisen nede for alle vores kunder laver vi ikke avancerede løsninger, nye hjemmesider eller webshops. Hvis du har dette behov er du velkommen til at kontakte vores søster-virksomhed GreenWeb, vi deler bl.a. kontorer så vi får den bedste udnyttelser af resurserne.