Er din WordPress hjemmeside blevet hacket?

Er din WordPress hjemmeside blevet hacket eller har du brug for hjælp til at få din hjemmeside online.

Når skaden er sket

Når skaden er sket er det med at få sin hjemmeside online igen. Når hjemmesiden er offline kan dine kunder ikke finde dig. Lad os om at få din WordPress hjemmeside online igen. Vi har stor erfaring med at redde WordPress hjemmesider og kan også hjælpe dig med at få din hjemmeside online igen. Udfyld formularen her på siden og så går vi igang.

Har du fået mail fra dit webhotel?

Specielt one.com og unoeuro.com sender en email ud når din side er blevet hacket. Så lukker de din side midlertidigt og man skal så selv rense siden og meddele one.com eller unoeuro.com at nu kan du åbne adgangen igen, fordi løsningen er nu renset. Dette kan være en avanceret opgave at rense din WordPress hjemmeside for virus eller malware og sikre den inden den kan komme online igen.

Hvad kan man gøre?

Wordpress er verdens mest udbredte CMS, dette betyder også at det er et yndet mål for malware og hackere rundt omkring i verden. Noget af det man kan gøre er at tage regelmæssig backup af sin WordPress hjemmeside, samt at holde det hele opdateret.

Vi tilbyder en række af pakker som kan hjælpe med at undgå denne situation igen. Helt undgåes kan den ikke, men dette er vores bud på hvordan man kan få ro i maven og bruge sin tid bedre end selv at sidder hver måned og opdatere hele sin wordpress hjemmeside.

Du kan læse om vores pakker her, har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

CVR (hvis virksomhed)

Hjemmeside (URL)

Kort besked

Prisen for en reetablering er 4.995 DKK ex. moms

Hurtig reaktion (mindre end 8 timer - gælder også efter kl. 16.00) (+1.495,00 DKK)

Start på en Lørdag, Søndag eller en helligdag (+100% pris)

Jeg accepterer betingelserne samt at ovenstående er udfyldt korrekt.